Save the Rhino

Vlaardings Filmfestival trotse sponsor van Save the Rhino

De Neushoorn

Al jaren is de neushoorn 1 van de meest bedreigde diersoorten. Je zou denken dat er dan ondertussen al genoeg aan gedaan zou zijn om dit te verhelpen. Helaas zijn er nog altijd teveel mensen die dit tegenwerken en is de hoorn van de neushoorn in Asiatische landen belachelijk veel geld waard. Dit jaar draagt het Vlaardings Filmfestival dus graag bij om hier verandering in te brengen en steunen wij de organisatie Save the Rhino.

Save the Rhino

Save the Rhino is een organisatie die zich inzet voor de Neushoorn, ze zijn werkzaam vanuit Engeland en steunen veel Afrikaanse projecten om de Neushoorn een veilige woonomgeving te geven en mensen op te leiden ter plaatse om dit te realiseren. Zij zorgen voor het beschermen van het leefgebied, de bevolking informeren over de neushoorn, ze werken met conservatie programma's en anti stropers teams. Voor meer informatie over Save the Rhino www.savetherhino.org

Hoe helpt Vlaardings Filmfestival

Voor ieder verkocht kaartje voor het festival gaat er een percentage naar Save the Rhino.
Tijdens het festival zal er een kans zijn om te doneren en hopen wij verschillende sponsor mogelijkheden te kunnen presenteren.
Heeft u zelf ideeen of wilt u meer weten over onze sponsor mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.