Short Short Competition

Wat is de Short Short Competition

De opdracht voor VLDFF 2020 is om een leuke Short-Short te maken van maximaal 60 seconden. We hebben hiervoor verschillende thema’s verzonnen om uit te kiezen. Het filmpje moet exclusief zijn voor het Vlaardings Filmfestival en niet vooraf ergens vertoond zijn. Achteraf is iedereen daar uiteraard vrij in. Er is een speciale award voor de Short-Short en er zal een leuke extra prijs uitgereikt worden voor de beste inzending. De thema’s waar uit gekozen kan worden zie je hiernaast.

Wil je meedoen met de Short-Short Competition meld je hier dan vooraf voor aan. Stuur ons een mail en laat weten welk genre je wilt gaan maken. De deadline voor het inzenden is 17 augustus 2020.

Voor aanmelden of vragen mail naar

Klik foto om te vergroten

short short comeptition vlaardings filmfestival

Thema's

Reclame Een namaak reclame, dit kan zijn voor een bestaand of een niet bestaand product.

Comedy Short-Short Een korte comedy, dit kan een korte sketch zijn, een kort verhaal. Kortom gewoon iets grappigs en kort.

Film Trailer Een trailer voor een niet bestaande of nooit uitkomende film

Silent film Short-Short Het genre is hierin vrij, zolang er maar een verhaal in zit en geen gesproken woord.

Prijzen

Voor iedere catagorie is er een troffee te winnen voor de Beste Short-Short binnen het thema. Voor de beste inzending van de Short-Shorts is er een speciale prijs, een cadeaubon van €150,- voor Restaurant Flynn's.