Vlaardings Filmfestival 11 september 2020

Synopsis

Het Vlaardings Filmfestival zal dit jaar voor de achtste keer gehouden worden op 11 september 2020 in de Vue bioscoop Vlaardingen. Iedereen is welkom om een korte film in te sturen voor het festival. De bedoeling is dat je iets maakt wat voor een publiek leuk is om naar te kijken, dus niet gewoon je vakantiefilm, maar iets met enigszins een verhaal. Het kan een korte sketch zijn van 30 seconden of een korte speelfilm zolang het maar onder de 10 minuten blijft.

Dit gedeelte van het filmfestival noemen we het 'Made by you' festival.

The Short Short Competition
We hebben een nieuw concept dat we in 2019 met veel succes hebben geintroduceert. Een korte film van maximaal 60 seconden in 1 van 5 thema's; Reclame, Comedy, Film Trailer, Silent Film en Movie scene starring you. Voor meer informatie over de Short Short Competition, klik hier

Geen eigen idee, maar wil je wel helpen met iemand's film? Stuur ons een mailtje of check op onze facebook pagina om in contact te komen met andere filmmakers.

Prijs beste film

Dit jaar zal er een prijs zijn voor de beste film van het Vlaardings Filmfestival 2020 in de vorm van een trofee. Om in aanmerking te komen voor het winnen van deze prijs moet de film voldoen aan het bovenstaande en moet de film 'nieuw' zijn, dat wil zeggen niet op youtube te bekijken voor aanvang van het Vlaardings Filmfestival.
De winnaars zullen beoordeeld worden door een jury en tijdens het Filmfestival bekend worden gemaakt. trofee vlaardings filmfestival

Details

Vlaardings Filmfestival

Made by you

Starring: jij en de rest

Datum Festival: 11 september 2020, 20:00 uur

Locatie: Vue bioscoop Vlaardingen

Datum deadline: 17 augustus 2020

Maximale lengte: 10 minuten

Inzenden: Stuur een mail om afspraak te maken, of mail de film via wetransfer.com naar