Vlaardings Filmfestival 7 juni 2019

Synopsis

Het Vlaardings Filmfestival zal dit jaar voor de zevende keer gehouden worden op 7 juni 2019 in de Vue bioscoop Vlaardingen. Iedereen is welkom om een korte film in te sturen voor het festival. De bedoeling is dat je iets maakt wat voor een publiek leuk is om naar te kijken, dus niet gewoon je vakantiefilm, maar iets met enigszins een verhaal. Het kan een korte sketch zijn van 30 seconden of een korte speelfilm zolang het maar onder de 10 minuten blijft.

Dit gedeelte van het filmfestival noemen we het 'Made by you' festival.

Er zal voor scholieren in de leeftijd van 10 tot en met 16 jaar een aparte editie gehouden worden. Hiervan kan het resultaat op 7 juni vanaf 13:00 uur bewonderd worden.

The Short Short Competition
We hebben een nieuw concept voor 2019. Een korte film van maximaal 60 seconden in 1 van 6 thema's; Reclame, Comedy, Film Trailer, Silent Film, Travel add, Movie scene starring you. Voor meer informatie over de Short Short Competition, klik hier

Geen eigen idee, maar wil je wel helpen met iemand's film? Stuur ons een mailtje of check op onze facebook pagina om in contact te komen met andere filmmakers.

Prijs beste film

Dit jaar zal er een prijs zijn voor de beste film van het Vlaardings Filmfestival 2019 in de vorm van een trofee. Om in aanmerking te komen voor het winnen van deze prijs moet de film voldoen aan het bovenstaande en moet de film 'nieuw' zijn, dat wil zeggen niet op youtube te bekijken voor aanvang van het Vlaardings Filmfestival.
De winnaars zullen beoordeeld worden door een jury en tijdens het Filmfestival bekend worden gemaakt. trofee vlaardings filmfestival

Details

Vlaardings Filmfestival

Made by you

Starring: jij en de rest

Datum Festival: 7 juni 2019, 20:00 uur

Locatie: Vue bioscoop Vlaardingen

Datum deadline: 1 mei 2019

Maximale lengte: 10 minuten

Inzenden: Stuur een mail om afspraak te maken, of mail de film via wetransfer.com naar